Trainingen

Trainingen

Sollicitatietraining

Je bent op zoek naar een andere baan, je weet goed wat je wilt en kan, maar behoefte hebben aan praktische en persoonlijke tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Het programma

Deze training bestaat uit tweedaagse groepstraining. Je maakt in groepen van zes tot tien personen kennis met het proces van solliciteren.

In deze training krijg je praktische tips en leer je goed voorbereid te solliciteren naar de door jou geambieerde baan.

Je leert het sollicitatieproces begrijpen, brieven en een CV opstellen.

Resultaat

Na afloop van de training ben je in staat om jezelf optimaal te presenteren bij een mogelijke nieuwe werkgever.

 

 

Netwerktraining

Je zoekt een andere functie, weet wat je wil en kan, en je wilt optimaal gebruik maken van je contacten om een nieuwe baan te vinden.

Inhoud en werkwijze

Je leert in een tweedaagse training je eigen netwerk in kaart te brengen, op te zetten en uit te bouwen. Je krijgt daarbij tal van praktische tips en oefeningen. Je krijgt zicht op je eigen netwerk en wat dat voor jou kan betekenen.

Je leert om te gaan met eventuele weerstanden tegen netwerken, optimaal gebruik te maken van je contacten, een resumé op te stellen en het overige proces van netwerken.

Je leert jezelf optimaal voor te bereiden en te presenteren bij potentiële werkgevers.

Resultaat

Na afloop van de training ben je in staat gebruik te maken van je eigen netwerk, je weet hoe contact te leggen met personen die je kunnen helpen en je leert zelfstandig en effectief de arbeidsmarkt benaderen.

 

 

 

Share