Jobclub

Jobclub

Je bent op zoek naar een andere baan en merkt dat het moeilijker gaat dan je dacht? Je weet wat je zoekt, je weet wat netwerken is, je hebt een basis sollicitatiebrief en CV, maar je zou wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken?

Dan is de Jobclub iets voor jou!

Het programma

De jobclub is een ontmoetingsplaats waar je onder begeleiding van de loopbaanadviseur actief aan de slag gaan met het vinden van een andere baan. Het is een plek waar je werkt aan sollicitaties, aan het onderhouden van je eigen netwerk en waar je informatie, met medewerkers uit diverse organisaties, kan uitwisselen. Je krijgt feedback, ondersteuning en doet inspiratie op om jezelf succesvoller op de arbeidsmarkt te presenteren en om loopbaankansen te creëren.

Mogelijke activiteiten zijn verder: benaderen van vacaturehouders, een afspraak maken voor een netwerkgesprek, oefenen van sollicitatiegesprekken met de loopbaanadviseur, updaten van het Curriculum Vitae en schrijven van sollicitatiebrieven. Ook komt een recruiter in de jobclub vertellen waar vacaturehouders op letten bij werving van personeel en geeft veel nuttige tips.

Verder heb je de mogelijkheid om in te tekenen voor extra’s, zoals:

  • Een workshop “Solliciteren via Social Media”, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter
  • een workshop “Uiterlijke presentatie”, hier leer je hoe je qua uiterlijke verschijning zo goed mogelijk uit de verf komt;
  • een professionele foto laten maken voor bv LinkedIn, Facebook of op je CV;

Klik hier voor praktische informatie.

 

 

 

Share